Planning week 22 // 30 mei – 5 juni

Weekplanning Moleskine verticale agenda

Mijn Sardinië-workation-weken sloeg ik grotendeels over. Om maximaal van de vrijheid te genieten plande ik daar dag voor dag. Zal ik nog eens een blogpost schrijven over hoe het eigenlijk was? Ja hè? Anyway, week 22 (TWEEËENTWINTIG) mag ik uiteraard niet overslaan, dus here we are!

Week 22

Mijn favorietste week van het jaar, hoe kán het ook anders! Hopelijk verloopt-ie ook net zo voorspoedig als alle andere dingen die met 22 te maken hebben dit jaar, want ik heb maar liefst vier deadlines in m’n nek hijgen. VIJF! Als je de lancering van Collectie 3 morgen meetelt (en die tellen we mee). Pffft. Post-Sardinië ben ik helemaal pro-minimalisme en slow living enzo, maar in het echte leven word ik gewoon nog altijd meegesleurd door m’n agenda. Maargoed, ik ga deze maand dan ook een recordomzet neerzetten, dus iets met wie het laatst lacht en het best. Ik werk sowieso weer in het weekend, ga me focussen op mijn volgende sportdoel en werk mee aan de lancering van de nieuwe Structuurjunkietraining Weg met Afleiding!* (Misschien moet je kortingscode ‘FOCUS’ even proberen… just saying.)

Deadlines

[2/5] 5 blogposts voor merelkosters.nl
[2/5] 5 Instagramposts
[] 1 nieuwsbrief
[] lancering Collectie 3
[] reeks informatiepagina’s voor klant
[] 1 informatieve blogpost voor klant
[] redactie boekmanuscript
[>] 1 tijdschriftartikel voor klant

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: journalen, sport, e-mail, Instagram, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] planning deze week maken
[>] Pablo de Kat ontwormen (boeiende info, I know)
[>] Instagramstories maken
[] Structuurjunkietraining Weg met Afleiding* uitproberen
[] accountant e-mailen
[] Profit First aka mezelf salaris betalen
[!] 40 Spaanse woordjes leren
[>] persoonlijke financiën ordenen
[>] huiswerk Spaanse les maken
[>] tandarts zoeken
[] afspraak acupuncturist maken
[>] kleding op Vinted zetten
[>] iets leuks voor mezelf op Vinted bestellen
[>] kleed naar stomerij brengen
[ ] 5 Instagramposts vooruit schrijven
[>] planning volgende week maken

Afspraken

[] manicure
[] overleg met de Boekenbouwers (dit is een spannende)
[] chiropractor

Legenda

[ ] moet nog
[!] is doorgeschoven van vorige week dus heeft prioriteit
[] working on it!
[] gedaan
[>] doorgeschoven naar volgende week
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 19 vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Ik schrijf dit in week 25, dus ik heb eigenlijk bij God geen idee meer hoe deze week ging. Maar volgens mijn goed, want ik kreeg veel van mijn deadlines af en lanceerde Collectie 3, waarbij het POCO A POCO-journal vaste collectie werd (mijn meest succesvolle lancering tot nu toe!). In het weekend was ik MOE though en heb ik het grootste gedeelte van de nog openstaande taken doorgeschoven. Note to self: lanceringen zijn vermoeiend.


PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine, maar werk ook graag met een (vergelijkbare) planner van Structuurjunkie. Die laatste shop je via mij met 10% korting (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Je vindt mijn favoriete planners, kortingscodes en links naar waar je ze koopt in de shop.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!