Planning week 19 // 9 – 15 mei

weekplanning Moleskine

Ik sloeg een weekje over, want ik was errug druk met de voorbereidingen voor mijn 18-daagse workation in SARDINIË. Erg jammerlijk wel, want vorige week was er één voor in de planningboeken: ik focuste op de allerbelangrijkste taken die écht af moesten voor Sardinië en tikte ze één voor één af. Het was planning heaven; nooit eerder ging ik zo zen op reis. Een van die taken was overigens het inpakken en versturen van al jullie bestellingen van collectie 2 (de POCO A POCO-T-shirts en -journals). ERG LEUK allemaal!

Week 19

Ik zit dit verhaaltje dus te typen in mijn Airbnb op Sardinië! Het appartement zelf is niet zo fotogeniek, maar het heeft een panoramisch terras, vanaf waar ik links en rechts uitkijk over baaitjes met witte strandjes en kraakhelderblauw water. Het is niet alsof ik de hele dag kan strandhangen, want ik heb €3.000 aan werk gepland deze maand, maar dat dit kan – werken waar en wanneer ik wil – is THE DREAM. Deze week werk ik twee dagen voor een nieuwe opdrachtgever, wat heel erg te gek is, want die nieuwe opdrachtgever is COSMOPOLITAN. Verder schrijf ik wat blogposts in opdracht en ga ik ook proberen mijn eigen blog weer dagelijks up te daten.

Deadlines

[1/5] 5 blogposts voor merelkosters.nl
[1/5] 3 Instagramposts
[] 1 nieuwsbrief
[] 2 volle dagen tekstredactie
[>] 1 verdiepende blogpost
[>] 2 SEO-teksten

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: journalen, sport, e-mail, Instagram, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] planning deze week maken
[] systemen Cosmo leren kennen
[] Profit First aka mezelf salaris betalen
[] persoonlijke financiën ordenen
[>] huiswerk Spaanse les maken
[ ] maaltijden plannen
[>] boekenpagina updaten
[>] tandarts zoeken
[>] Instagram stories maken
[>] aan De Tekentafel werken
[] boodschappen doen
[>] website updaten
[>] planning volgende week maken

Afspraken

[] Cosmo inwerkgesprek
[>] Spaanse les

Legenda

[ ] moet nog
[!] is doorgeschoven van vorige week dus heeft prioriteit
[] working on it!
[] gedaan
[>] doorgeschoven naar volgende week
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 17 vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Ik typ dit in week 22, dus ik kan je eigenlijk bij God niet vertellen hoe dit gegaan is, maar aan al de > en – te zien niet zo goed. Volgens mij moest ik hier heeeeel erg inkomen qua werk voor Cosmopolitan (wat overigens echt heel te-gek-leuk is) en kwam ik daardoor vooral weer niet aan bloggen toe. Jammer hè. Dat moet echt anders. Maar ja, dat zeg ik elke week.

Planning week 19 2022

PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine, maar werk ook graag met een (vergelijkbare) planner van Structuurjunkie. Die laatste shop je via mij met 10% korting (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Je vindt mijn favoriete planners, kortingscodes en links naar waar je ze koopt in de shop.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!