Planning week 17 // 25 april – 1 mei

weekplanning Moleskine vertical planner

Zo, dit is er één voor de categorie: don’t fucking try this at home! Deze week leeft het leven mij in plaats van andersom. En daar heb ik wel vaker last van aan het einde van de maand. Deze planning is meer een gigantische to-dolijst dan een planning. Ik heb werktaken nog een soort van braaf per uur ingedeeld, zodat ik daar hopelijk niet mee in de knoei kom, maar buiten werktijden is het op hoop van zegen en ik hoop gewoon dat er zoveel mogelijk af komt.

Week 17

De bestellingen van collectie 2 zijn nog niet binnen en daar baal ik van, want als dat deze week niet gebeurt, is de levering vertraagd. Maar fingers crossed dat het gewoon goed komt en dan gaat deze hele planning op de schop, want dan moet ik een halve dag inpakken en naar de post rennen.

Verder zal ik gewoon tot de conclusie moeten komen dat werken voor klanten, een eigen bedrijf én twee keer per dag sporten weinig tot geen tijd over laat voor ook maar IETS anders. Maar ik wil ook Spaans leren, mijn huis een lenteschoonmaak geven, naar de manicure (heb ik deze week afgezegd) en on top of all of this: een vakantie voor over twee weken boeken. Een workation, welteverstaan, want ik kan op die korte termijn mijn agenda niet meer schoonvegen.

De oplossing voor dit probleem? Ik heb het nog niet gevonden. Behalve genieten, want uiteindelijk doe ik alleen maar dingen die ik graag wil doen. Luxeprobleem?

Deadlines

[1/5] 5 blogposts voor merelkosters.nl
[1/3] 3 Instagramposts
[ ] 1 nieuwsbrief
[] 1 tijdschriftartikel voor een klant
[] 1 verdiepende blogpost voor een andere klant
[>] verschillende websiteteksten voor weer een andere klant
[>] serie nieuwsbriefteksten voor nog weer een andere klant

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: journalen, sport, e-mail, Instagram, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] planning deze week maken
[>] Spaans huiswerk maken
[] Vintedpakketjes inpakken
[] boodschappen bestellen
[] klant e-mailen
[] persoonlijke financiën ordenen
[] wetsuit uitzoeken
[>] ansichtkaarten kopen voor bij jullie bestellingen <3
[] fabrikant collectie 3 mailen
[] foto’s Vinted maken
[ ] online bestellingen doen
[>] e-book Tarinda Straver lezen
[>] kleed naar stomerij brengen
[>] IT-afdeling klant mailen
[ ] Spaans woordjes leren 3x
[>] tandarts zoeken
[] Vintedpakketjes posten
[>] boekenpagina updaten
[>] admintaken uit e-mail afhandelen
[>] geld gecancelde trip terugvragen
[>] maaltijden plannen
[!] groenten en fruit op de markt kopen
[>] aan De Tekentafel schrijven
[>] boodschappen doen
[>] Spaans huiswerk volgende week maken
[>] Instagram stories maken
[>] taak van GC-to-dolijst afvinken
[>] nieuw visionboard maken
[>] planning volgende week

Afspraken

[>] Spaanse les
[] met vriendlief tickets boeken
[>] manicure
[] chiropractor

Legenda

[ ] moet nog
[!] is doorgeschoven van vorige week dus heeft prioriteit
[] working on it!
[] gedaan
[>] doorgeschoven naar volgende week
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 16 vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Nou, don’t fucking try this at home geldt ook voor mij, want dit is echt op helemaal niks uitgelopen. Ik kreeg de meeste prio’s wel voor elkaar, maar verder was ik vooral overwhelmed en verschoof ik een hoop naar volgende week / naar nevernooitnietland. De les die je hiervan kunt leren? Doe niet zoals ik.

weekplanning Moleskine vertical planner

PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine, maar werk ook graag met een (vergelijkbare) planner van Structuurjunkie. Die laatste shop je via mij met 10% korting (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Je vindt mijn favoriete planners, kortingscodes en links naar waar je ze koopt in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!