Planning week 16 // 18 – 24 april

Sorry voor de roze inkt, ik haat het ook! Ik begin steeds meer een vaste structuur in m’n dagen aan te brengen. Op papier dan, want de uitvoer laat nogal eens te wensen over. Zo ging ik vorige week lastminute naar Nederland en kwam nergens wat van terecht. Maar hé, hier ben ik weer. Met een planning die prachtig in mijn standard format past:

06:00-10:00 ochtendroutine + sport
10:00-14:00 betaalde opdrachten
14:00-15:00 lunch
15:00-18:00 werk voor mijn eigen bedrijf
>18:00: tweede rond sport, avondeten en whatever ik nog wil doen

Week 16

Het kan zijn dat al jullie POCO A POCO-T-shirts en –journals deze week aankomen! Zo ja, dan ga ik de planning een beetje omgooien om alles lekker in te pakken en voor het weekend op de bus te doen. Zo nee, dan is dit een doodnormale week. In de ochtenden werk ik aan blogposts, nieuwsbrieven en een tijdschriftartikel voor in totaal vier verschillende klanten. In de middagen doe ik e-mail, Instagram en content voor merelkosters.nl. Ik mag mezelf deze week ook weer uitbetalen en ik ga mijn website, shop en Instagram stories wat updaten.

Verder heb ik voor het eerst dit jaar weer een heus trainingsschema in Excel gemaakt. Dat had door mijn hernia maandenlang geen zin. Maar nu heb ik weer vertrouwen in mijn herstel en durf ik weer te dromen over sportdoelen en races. Er moet dus weer wat structuur in mijn trainingen komen. Ik sport (/beweeg) twee keer per dag: hardlopen, zwemmen of wandelen, en de oefeningen voor mijn rug. Sport is mijn allerbelangrijkste prioriteit.

Oja, vanwege mijn tripje NL loop ik denk ik te veel achter om de 22e een Artist’s Day voor mezelf te organiseren, maar wie weet verplaats ik wat werk naar het weekend, zodat het toch kan!

Deadlines

[4/5] 5 blogposts voor merelkosters.nl
[] 3 Instagramposts
[] 1 nieuwsbrief
[] 1 verdiepende blogpost voor een klant
[] 4 SEO-blogposts voor een andere klant
[>] 1 tijdschriftartikel voor weer een andere klant
[] serie nieuwsbriefteksten voor nog weer een andere klant

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: journalen, sport, e-mail, Instagram, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] webdesigner klant mailen
[] maaltijden plannen
[] boodschappen
[] Spaans huiswerk
[] klant mailen over planning
[] voor Spaanse les betalen
[] Profit First (aka salaris uitbetalen)
[>] ansichtkaarten kopen voor bij jullie bestellingen <3
[>] boekenpagina updaten
[] Instagram stories maken
[>] kleed naar stomerij
[>] persoonlijke financiën
[>] online bestellingen
[ ] 2 blogposts vooruit schrijven
[>] tandarts zoeken
[>] planning volgende week

Afspraken

[] Spaanse les

Legenda

[ ] moet nog
[!] is doorgeschoven van vorige week dus heeft prioriteit
[] working on it!
[] gedaan
[>] doorgeschoven naar volgende week
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 14 (week 15 sloeg ik over) vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Al mijn prio’s gingen relatief goed deze week (hahaha, dit autocorrecte naar ‘trio’s’, welja, WordPress). Journalen, sporten, bloggen, Instaën, nieuwsbrieven, ik deed het allemaal! Ik ging ook één dag specifiek aan de slag met van die halfuurklusjes om alle open loops in mijn hoofd te closen, zoals ik dat altijd noem – HEERLIJK. Maar in het weekend moest er te veel aan het huishouden gebeuren en zat ik helemaal in de flow qua kantoor omgooien en kleding uitzoeken. Was niet gepland, gebeurde wel. Nu superblij met kantoor en kledingkast, minder met mijn planning. Ah well.


PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine, maar werk ook graag met een (vergelijkbare) planner van Structuurjunkie. Die laatste shop je via mij met 10% korting (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Je vindt mijn favoriete planners, kortingscodes en links naar waar je ze koopt in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!