Planning week 14 // 4 – 10 april

weekplanning week 14

Ik begon weer teveel van mezelf te eisen. Maar daar zijn mijn schrijversretreats op Gran Canaria voor: om even back to basics te gaan en mezelf eraan te herinneren wat echt belangrijk is. Wat echt belangrijk is? Rust aan m’n hoofd. Daarom werk ik sinds ik terug ben met een gouden regel voor mezelf: elke dag een vooraf bepaald bedrag met betaalde opdrachten verdienen voordat ik ook maar íets anders doe. Een erg relaxte regel, want zo haalde ik in maart probleemloos al mijn deadlines (ondanks de DRUKTE) en hoefde ik me geen zorgen te maken om geld. Wat een verádeming.

Week 14

Deze maand heb ik zo’n €2.100 aan werk (bijna een record). En dat ga ik dus halen als ik €525 per week en €105 per dag neerzet. Vorige weken heb ik bewezen dat ik €700 in een week aan werk kan verzetten, dus dat moet makkelijk lukken. Hopelijk zonder al teveel weekendwerk dit keer. Verder lanceerde collectie 2 vorige week en haal ik de pre-orders woensdagavond weer offline, zodat ik jullie bestellingen donderdag allemaal kan laten maken! ZOVEEL ZIN IN. Ik heb m’n target allang gehaald en ben zó blij met hoeveel er al besteld is, maar mocht jij daar nog een schepje bovenop willen doen (geen probleem!): je bestelt jouw Poco a poco-T-shirt of Poco a poco-journal (die is nieuw!) dus nog tot woensdag. DOENNN!

Deadlines

Ik ga mijn eigen deadlines, zoals blog- en Instagramcontent ook als officiële deadlines beschouwen, want hallo, ben ik niet belangrijk ofzo?

[] 5 blogposts [1/5]
[] 3 Instagramposts [1/3]
[] 1 nieuwsbrief
[] e-mailcampagne voor klant
[] serie nieuwsbrieven voor de wintercollectie ’22/’23 van een kledingmerk
[>] boekredactie voor een uitgeverij

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: journalen, sport, e-mail, Instagram, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] boodschappen
[] kleed naar stomerij [gegaan, maar stomerij was dicht hahaha]
[] persoonlijke financiën
[] online bestellingen
[ ] Spaans huiswerk
[>] webdesigner klant mailen
[] ticket naar Nederland boeken
[] pre-orders shop + verzendmateriaal bestellen
[] afspraak met dermatoloog maken [gemaild, maar geen antwoord]
[>] e-book Tarinda Straver lezen (nu echt!)
[>] verder werken aan mijn GC-to-dolijst
[] koffer inpakken

Afspraken

[] Spaanse les
[] belafspraak met nieuwe klant
[] naar Nederland vliegen

Legenda

[ ] moet nog
[!] is doorgeschoven van vorige week dus heeft prioriteit
[] working on it!
[] gedaan
[>] doorgeschoven naar volgende week
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 12 (week 13 sloeg ik over) vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Leuk dat ik zo’n mooi verhaal heb gehouden over elke dag €105 verdienen, want ik heb deze week al mijn betaalde klussen voor me uitgeschoven. Ook sport ging niet lekker. Ik baal van mezelf, maar had deze week denk ik ook even nodig om al mijn creatieve ideetjes de ruimte te geven. Zo komt er weer een nieuwe lancering voor de shop (een trui) met een nieuw design (VAMOS A VER, ‘we gaan het zien’). Verder vloog ik zondagochtend lastminute naar Nederland en alhoewel ik ongeveer elke maand een koffer in- en uitpak, doe ik daar nog altijd uren over. Ah well, niet elke week is perfect.


PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine*. (Scroll naar ‘wekelijks verticaal, large, hardcover’). Wil je liever een Nederlandstalige planner, wat meer ruimte en een spannender ontwerp? Kies dan voor een van de nieuwe Structuurjunkieplanners* die je via mij met 10% korting shopt (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Ze zijn er datumloos en voor het academische jaar (’22-’23) dus extra handig als je midden in het jaar van planner wil switchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!