Planning week 12 // 21 – 27 maart 2022

Planning inspiratie

De eerste week na mijn schrijversretreat op Gran Canaria! Dat betekent: aanpoten tot het einde van de maand, want al mijn klanten vonden het maar wát irritant dat ik twee weken niet beschikbaar was. Of ik al hun teksten even ZO SNEL MOGELIJK nadat ik terugkwam kon schrijven. Maar ik heb er zin / vertrouwen in, want GC heeft me echt een boost gegeven. Je checkt alle highlights van mijn schrijversretreat trouwens in mijn… highlights (verrassend).

Week 12

Ik ga weer elke dag journalen en twee keer per dag sporten. Nu ik weer terug ben in Málaga kan ik ook eindelijk weer zwemmen in het zwembad. Als je me had verteld dat ik dat nog eens zou missen, had ik je voor gek verklaard trouwens, maar deze week wil ik een 2k zwemmen. Werktijden heb ik afgebakend met lijntjes en heb ik bijna helemaal kunnen vullen met de deadlines van deze en begin volgende week. De avonden en het weekend vullen / vult zich met to-do’s voor de blog, Instagram, mijn nieuwsbrief en de lancering van collectie 2 dit jaar op 31 maart. Ik postte al een voorproefje van het Poco a poco-journal – WAAR IK ECHT NIET OP KAN WACHTEN trouwens. Life is good.

Deadlines

[] alle teksten voor een brochure van een kledingmerk
[] 3 blogposts voor een renovatiebedrijf
[] boekcorrectie voor een uitgeverij
[] eventueel: blogpost voor een hypotheekadviseur (deadline is volgende week)

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: e-mail, Instagram, blog, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] profit first (aka salaris uitbetalen)
[>] persoonlijke financiën
[] administratie uitgaven
[>] productpagina Poco a poco-journal
[>] productpagina Poco a poco-T-shirt
[ ] Instagramstories lancering
[>] Spaans huiswerk
[] nieuwsbrief
[>] meal planner + boodschappen
[>] tandarts zoeken
[>] huis schoon nadat nieuwe keuken is gezet (!!!)
[>] verder werken aan mijn GC-to-dolijst
[>] webdesigner klant mailen
[>] tekstgedeelte De Tekentafel af
[>] Tarinda Stravers e-book lezen
[ ] eventueel: bestellingen
[] planning volgende week

Afspraken

[] belafspraak met een nieuwe klant
[>] chiropractor (moet ik nog even confirmeren, want ik ben vergeten wanneer die afspraak is, HAHA)
[>] koffiedate met een vriendin (to be planned)
[ ] beldate met vriendinnen in Nederland (to be planned)

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 10 (week 11 sloeg ik over) vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

GC heeft me peper in m’n reet gegeven. Ik ging deze week aan de slag met het voornemen elke dag minimaal voor €100 aan betaald werk te doen. En dat lukte. +€700, want in het weekend ging ik gewoon door. Dat ging ten koste van content hier op de blog en op Instagram, maar so be it. Mijn portemonnee wil ook wat. Ook heb ik niet alle dagen twee keer gesport en daar baal ik wel echt van. Balans, beste mensen. Een schaars goed!

[] gedaan
[>] opgeschoven
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen


PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine*. (Scroll naar ‘wekelijks verticaal, large, hardcover’). Wil je liever een Nederlandstalige planner, wat meer ruimte en een spannender ontwerp? Kies dan voor een van de nieuwe Structuurjunkieplanners* die je via mij met 10% korting shopt (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Ze zijn er datumloos en voor het academische jaar (’22-’23) dus extra handig als je midden in het jaar van planner wil switchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!