Planning week 10 // 7 – 13 maart 2022

Weekplanning

Het is de eerste week van mijn Gran Canaria-schrijversretreat!!! Hoeraaa. Ik ben hier vooral om helemaal op mezelf te focussen. Dat betekent dus allereerst SCHRIJVEN. Aan dingen die ik leuk vind welteverstaan: deze blog en de herlancering van Project Journal als De Tekentafel (lanceert de 31e). Allertweedst en -derdst en -vierdst: sport, gezond eten en GENIETEN van mijn home away from home. Voor nieuw is hier: ik beschrijf mijn turbulente geschiedenis met GC hier.

Week 10

Wat de planning betreft: ik heb er meer een to-dolijst van gemaakt, want ik wil me hier niet te druk maken om de tijden waarop ik dingen doe. Vroeg slapen en vroeg op is mijn enige must. En ik heb de dag onderverdeeld in een ochtendblok, een betaald-werk-blok (shit, moet toch nog wat dingen afmaken), een schrijfblok en een avond. Maar mixen en matchen mag. Want ik leef de dagen hier het liefst zoveel mogelijk als ze komen.

Deadlines

[] 2 blogposts voor klant af
[] 1 blogpost voor andere klant af

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: e-mail, Instagram, blog, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[>] project Poco a poco-notitieboekje uitwerken
[] financiële administratie
[] project De Tekentafel uitwerken
[>] 7/14 stappen vooruit die ik tijdens mijn schrijversretreat ga zetten
[] Profit First (= salaris uitbetalen)
[>] een derde van De Tekentafel af
[>] Spaans huiswerk
[>] beldates met het thuisfront afspreken
[>] Tarinda Stravers e-book lezen
[] planning volgende week
[>] lanceringen volgende kwartaal plannen

Afspraken

[] financiën met vriendlief nalopen
[] Playa de las Burras
[] Playa de Puerto Rico (2x)
[>] manicure voor m’n ene gebroken nagel 🙁

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van vorige week vind je hier. Fijne week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Ik werkte weinig aan de echte ‘schrijversretreat-dingen’ en meer aan de shit die ik thuis al af had moeten hebben. Maar ik werkte tenminste, en meer dan tijdens mijn vorige retreat. Ik stond ook vroeg op, sportte veel en besteedde mijn tijd met vriendlief zo bewust en leuk mogelijk met tripjes naar onze favoriete stranden en barretjes. Het was geen week uit de schrijversretreatboeken, maar de vooruitgang ten opzichte van mijn vorige retreat is enorm.

 gedaan
> opgeschoven
niet gedaan en ga ik ook niet meer doen


PS

– Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine*. De 2022-variant kost je nu nog maar een scheet en drie knikkers. (Ik heb de ‘wekelijks verticaal, large’).

– Wil je een Nederlandstalige planner, wat meer ruimte en een spannender ontwerp? Kies dan voor een van de nieuwe Structuurjunkieplanners* die je via mij met 10% korting shopt (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Ze zijn er datumloos en voor het academische jaar (’22-’23) dus extra handig als je midden in het jaar van planner wil switchen.

Moleskine verticale planner
Planner Structuurjunkie kortingscode
Planner Structuurjunkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!