Planning week 9 // 28 februari – 6 maart 2022

Weekplanning

Content schrijven, content schrijven, content schrijven. De drang om elke dag content voor mijn blog te schrijven is ZO GROOT, lieve vrienden. Ik weet niet zo goed waar het vandaan komt. Maar ik denk dat ik maar gehoor moet gaan geven aan dit onderbuikgevoel. En dus trap ik deze week af met een nieuwe blogpostserie, waar – DENK IK ZO MAAR – behoefte aan is: plannen.

Vanaf nu deel ik elke maandag mijn weekplanning.
Wat ook nogal een goede stok achter de deur is voor mezelf om er daadwerkelijk één te maken.
Op zondag al, welteverstaan.

Week 9

Deze week bestaat uit vier dagen werken en dan vlieg ik vrijdag naar Gran Canaria voor mijn tweede schrijversretreat! Zoals altijd laat ik alles weer op het laatste moment aankomen, dus werk ik deze week nog drie deadlines weg, probeer ik braaf twee keer per dag te sporten en moet ik ergens de tijd vandaan zien te halen om me CHILL (als het even kan) voor te bereiden op GC. Het liefst maak ik mijn huis spik en span voor ik vertrek, maar Joost mag weten wanneer dat moet gebeuren, want mijn planning is VOL.

Deadlines

[] twee nieuwsbrieven voor klant af
[>] zes blogposts voor andere klant af
[] één blogpost voor weer een andere klant af

To do’s

[] afspraak kapper
[] Spaans huiswerk
[] Nike retour
[] profit first (= salaris uitbetalen)
[>] administratie uitgaven
[X] auto huren?
[] haar verven
[] pedicure
[>] project Poco a poco-notitieboekje uitwerken
[] koffer inpakken
[>] financiële administratie
[X] bestellingen
[] planning volgende week

Afspraken

[] vriendlief wegbrengen + ophalen luchthaven
[] manicure
[] kapper (hopelijk)
[>] financiën met vriendlief nalopen
[] Spaanse les
[] naar GC vliegen (!!!)

Bovenstaande lijstjes bevatten zo’n beetje alle niet-routinetaken. Uiteraard plan ik tot 12:00 uur vrij voor mijn ochtendroutine, plan ik sport ook in en hou ik tijd vrij voor eten (koken). Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten en aan het einde van de week krijgen jullie ook het resultaat te zien.
Talking about stokken achter de deur!

Laat dit je inspireren er een productieve week en een goed begin van de nieuwe maand van te maken!

Merel blog

PS

Eindresultaat:
gedaan
> opgeschoven
– niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

– Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine*. De 2022-variant kost je nu nog maar een scheet en drie knikkers.

– Wil je een Nederlandstalige planner, wat meer ruimte en een spannender ontwerp? Kies dan voor een van de nieuwe Structuurjunkieplanners* die je via mij met 10% korting shopt (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Ze zijn er datumloos en voor het academische jaar (’22-’23) dus extra handig als je midden in het jaar van planner wil switchen.

Moleskine verticale planner
Planner Structuurjunkie kortingscode
Planner Structuurjunkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!