Voorproefje: het ‘Poco a poco’-journal

31 maart lanceert-ie: het langverwachte Poco a poco-journal. En nieuwsbriefabonnees krijgen ‘m gratis bij een Poco a poco-T-shirt. Ik just say it maar even!!! 🙂

Maar voor wie geen T-shirt wil, blijf nog even bij me, want dit notitieboekje verkoop ik voor het eerst en komt daarom voor praktisch inkoopprijs op de markt. Zal ik je de specs even geven?

  • zwart met poco a poco in witte opdruk
  • hardcover van imitatieleer
  • gelinieerd
  • 100 pagina’s
  • zwarte, elastieken sluiting
  • zwart lint als bladwijzer
  • €20 inclusief btw en verzendkosten vanuit Spanje!
Maar dan dus in het zwart hè.

Perfecte match met De Tekentafel

Ik kies natuurlijk niet voor niks voor een notitieboekje als mijn tweede merch-product. Voor wie mij al even volgt: ik geloof in journalen als de basis voor zelfreflectie.
En daarmee persoonlijke groei.
En daarmee doelen omzetten in plannen.
En daarmee droomlevens creëeren.

Dit jaar doe ik daarom een experiment: ik journal élke dag en analyseer in hoeverre me dat windeieren legt. Op deze blog lees je dagelijks mijn verhaal. Om het even samen te vatten: So far, so (very) good!

Om die reden ben ik Project Journal (mijn e-book + werkboek over journalen) aan het uitbreiden tot een 365-dagenversie getiteld De Tekentafel. Ik zie mijn journal namelijk als een soort tekentafel: de plek waar al mijn ideeën, mijn schetsen, mijn hersendoodles, op papier terechtkomen, zodat ik er later de pareltjes tussenuit kan vissen en daar wat mee kan doen. Journalen is dé tool om poco a poco stapjes vooruit te identificeren.

Disclaimer: het is de bedoeling dat De Tekentafel ook 31 maart lanceert, maar dit wordt mijn paradepaardje, dus als ik meer tijd nodig heb… vergeef het me. Maar haal je journal gerust alvast in huis. 😉

Even storytellen

Poco a poco betekent ‘beetje bij beetje’. In Spanjeland zeggen ze ook graag pasito a pasito trouwens (‘stapje voor stapje’), maar dat komt iedereen door Luis Fonsi inmiddels ongetwijfeld de neus uit.

ANYWAY, ‘beetje bij beetje’ was mijn motto in 2021, toen ik wat al mijn grote doelen betreft maar térgend langzaam vooruit leek te komen. Toen ik door een hernia zelfs hardlopen moest opgeven en ik alleen maar beter zou worden als ik het poco a poco zou aanpakken, besloot ik mezelf die drie woordjes als tattoo cadeau te geven.

Kleine tattoo inspiratie

Het handschrift is het mijne. Mijn Instagramstorieshandschrift welteverstaan, want dat is hoe ik poco a poco digitaal uitschreef en omzette in een tattoo-ontwerp. Een unieker journal ga je in elk geval niet zo snel vinden.

Gratis bij een ‘Poco a poco’-T-shirt

In januari lanceerde ik het Poco a pocoT-shirt voor het eerst. Toen had ik nog geen idee of de kwaliteit ervan wel een beetje aan mijn verwachtingen zou voldoen, maar dat doet het: dit is geen H&M’tje beste mensen. Deze T-shirts zijn van fijn sturdy (maar niet te dik) katoen, de zomen zijn mooi afgewerkt, de heather-kleuren zijn perfect en de opdruk is GEBORDUURD, niet geprint! In een notendop: dit is jouw nieuwe, favoriete T-shirt dat je er altijd aan herinnert dat je alleen hoeft te focussen op dat kleine stapje vooruit dat je vandaag kunt zetten.

Donkergrijs T-shirt met opdruk
merch persoonlijke groei
Unieke kleding
T-shirt geborduurd

Ik besteed er nog een blogpost aan, maar het Poco a poco-T-shirt keert (ook op 31 maart) weer terug in de shop, inclusief twee nieuwe kleuren: khakigroen en kobaltblauw. En als jij er één bestelt, doe ik er een Poco a poco-journal voor je bij. Moet je alleen wel geabonneerd zijn op mijn nieuwsbrief, want alleen daarin vertel ik je welke code je voor die actie moet gebruiken.

Merel blog

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!