Planning week 25 // 20 – 26 juni

Na mijn eerste weekend sinds de steentijd zonder werk, begon ik de week vanochtend met een braindump-journalsessie. Ik verzamelde alle onafgevinkte to-do’s van de afgelopen weken, zowel uit m’n journal als uit m’n planner. Ik schreef in het wilde weg over van alles en nog wat, waardoor nog veel meer to do’s boven kwamen drijven. En ik selecteerde daarvan tot slot de belangrijkste / meest urgente, die ik overhevelde naar mijn planning. O-VER-ZICHT, I laf it. Geen open loops meer in m’n hoofd, maar alles op papier.

Week 25

Eindelijk een week vol slow living! Dat zou je niet zeggen als je deze planning ziet, maar het is wel zo. De afgelopen weken heb ik eigenlijk elke dag gewerkt, ook in de weekenden. Maar deze week kan ik er eindelijk voor kiezen rustig aan te doen. En dat is nodig, want ik merk dat ik steeds meer behoefte heb aan rust. Ik wil met meer aandacht voor het moment leven, meer de natuur in, en beter voor mijn huis en spullen zorgen. Voor werk geldt hetzelfde: ik wil niet van deadline naar deadline hoppen, maar taken bundelen en vooruit kunnen werken. Deze week maak ik daar een begin mee.

De tijd tussen de strepen is gereserveerd voor werk: de ochtenden voor mijn eigen bedrijf, de middagen voor administratie en een klein beetje werk in opdracht. Het weekend is (en blijft, hopelijk) weer vrij. Ik ga geen fortuinen verdienen deze week, maar hopelijk wel de basis leggen voor een werkroutine die ik in de toekomst kan uitbouwen en opschalen.

Deadlines

[1/5] 5 blogposts voor merelkosters.nl
[1/5] 5 Instagramposts
[ ] 1 nieuwsbrief
[] 1 informatieve blogpost in opdracht
[>] verschillende SEO-teksten in opdracht

To do’s

Dit zijn alle niet-routinetaken (dus niet: journalen, sport, e-mail, Instagram, etc., want die dingen doe ik elke dag).

[] planning deze week maken
[] Profit First aka mezelf salaris betalen
[] facturen versturen
[] vliegtickets naar Nederland boeken
[ ] recepten opzoeken + maaltijden plannen
[] persoonlijke financiën ordenen
[>] kleed naar stomerij brengen
[] Pablo de Kat ontwormen (boeiende info, I know)
[] bestellingen Collectie 4 doen
[ ] administratie tweede kwartaal tot nu toe opsturen
[] Spaans huiswerk maken
[>] boodschappen doen
[>] kast in slaapkamer opruimen + schoonmaken
[] keuken opruimen + schoonmaken
[ ] 20 Spaanse woorden leren
[ ] stofzuigen
[] beautyritueel doen + haar verven
[>] contentkalender Instagram maken
[>] Instagramstories maken
[>] kleding op Vinted zetten
[] Aftershokz laten repareren
[>] persoonlijke administratie doen
[>] lanceerplan Collectie 4 in elkaar zetten
[>] persoonlijke e-mail opruimen
[>] geld gecancelde trip terugvragen

Afspraken

[] postkantoor: shopbestellingen verzenden
[] te gast zijn bij de zomerpodcast van @debbyixchel
[] Spaanse les volgen
[] acupunctuur krijgen (dit is zo chill)

Legenda

[ ] moet nog
[!] is doorgeschoven van vorige week dus heeft prioriteit
[] working on it!
[] gedaan
[>] doorgeschoven naar volgende week
[ ] niet gedaan en ga ik ook niet meer doen

Gedurende de week zal ik dit lijstje updaten. Het eindresultaat van week 22 vind je hier. Fijn week y’all!

Merel blog

Het eindresultaat

Ik begon de week heel goed. En toen besloot ik op zondag voor drie dagen naar Nederland te gaan en liep een hoop weer in de soep. Dingen afronden, tickets boeken, koffer inpakken, je kent het wel. Al die dingen krijgen dan voorrang. Werken deed ik in Nederland niet, sporten amper, en voor je het weet ben je na thuiskomt weer een week bezig de boel op orde te brengen. Dat is ook waarom er geen planning van week 26 is gekomen. Ah well, gelukkig was NL leuk en kon ik het lije deze week!

planning week 25 resultaat

PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine, maar werk ook graag met een (vergelijkbare) planner van Structuurjunkie. Die laatste shop je via mij met 10% korting (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Je vindt mijn favoriete planners, kortingscodes en links naar waar je ze koopt in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!