Collectie 3 – het POCO A POCO-journal wordt vaste collectie!

Poco a poco-journal

Oké, ik speel dus al een tijdje (maanden, in fact) met het idee een merchandiselijn op te zetten. Nu heb ik me even laten afleiden door kleding (en er komt ook echt wel een heuse kledinglijn), maar HALLO, wie ben ik als ik niet MET GROOTSE PRIORITEIT een journal op de markt breng!?

Voor wie mij al even volgt: ik geloof heilig in journalen als de basis voor zelfreflectie.
En daarmee persoonlijke groei.
En daarmee doelen omzetten in plannen.
En daarmee droomlevens creëren.

2022: het jaar waarin ik elke dag journal

Dit jaar, het jaar van mijn favoriete getal 22, doe ik zelfs een experiment: kan ik van dit jaar míj́n jaar maken (aka heel veel groeien en doelen bereiken) als ik elke dag journal? Het lijkt erop van wel. Ik moet hoognodig een nieuwe update over mijn doelen schrijven, maar om je een voorproefje te geven:

  • Ik lanceerde de eerste merchandiseproducten en die verkochten bizar goed.
  • Ik ging op schrijversretreat naar Gran Canaria en dat ging zoveel beter dan de eerste keer.
  • Ik ging op workation naar Sardinië en ervaarde meer vrijheid dan ooit.
  • Ik begon met werken voor allerlei nieuwe, coole, goedbetalende klanten.
  • Ik behaalde mijn eerste grote sportdoel dit jaar: een Iron Man-afstand zwemmen.
  • Het gaat steeds beter met mijn hernia, waardoor ik weer hardloop.
  • Mijn maandomzet ging tot nu toe elke maand omhoog (deze maand ook).

Sla deze paragraaf over als je allang journalt

Als jij nieuw bent in deze hele wereld van persoonlijke groei.
Als het ineens tot je doorgedrongen is dat je helemaal geen genoegen hoeft te nemen met ‘gemiddeld’ of ‘gewoon’.
Als er plotseling een vuurtje is gaan branden en je bij jezelf denkt: goh, wat hij / zij / zus / zo kan… zou ik dat ook kunnen?
Als je je bent gaan afvragen of ongekend succes met je werk / je hobby / je sport / je passie / je talent misschien wel mogelijk is?

I’m here to tell you that YES IT IS. En ook dat je dan absoluut, claro que sí, met journalen moet beginnen, want daardoor identificeer je 1) wat jouw droom / doel / talent / passie is, en 2) hoe je daarmee aan de slag gaat. Droomlevens-vol-purpose-en-voldoening-alert! Verder ga ik er niks over zeggen, want dat doe ik al uuuiitgebreid in PROJECT JOURNAL. Dat is mijn e-book over journalen met 100 journalopdrachten waarmee je precies leert te journalen zoals ik het doe. Kost maar een tientje en heeft levensveranderd potentieel, just saying.

En PS, je hoeft er niet goed voor te kunnen schrijven (sterker nog, goed kunnen schrijven is eerder een handicap).

Enter the stage: het POCO A POCO-journal

Journals vol, schrijf ik. Ik ben ook altijd op zoek naar de perfecte notitieboekjes. De notitieboekjes van Moleskine zijn in mijn ogen perfection personified, maar wel een beetje… saai? Ik hou enorm van basic, klassiek, tijdloos, maar ik hou ook enorm van een persoonlijk, uniek detail. Iets dat betekenis heeft, een boodschap.

Hoog tijd dat ik zelf zo’n journal ging maken, am I right!? Dat is het POCO A POCO-journal geworden. Hij is zwart (duh), gelinieerd (duh) en heeft alles wat je van een basic, klassiek, tijdloos notitieboekje kan verwachten (duh): de perfecte regelafstand, een bladwijzerlint, een elastiek om ‘m mee dicht te houden. Maar dus ook dat persoonlijke, unieke detail: poco a poco in mijn handschrift in witte letters op de voorkant, een kwartslag gedraaid. Artsy!

Oh, en met de kwaliteit zit het ook wel goed: de hardcover kaft is stevig, maar voelt prettig zacht. Het papier drukt niet door, ook niet als je met vulpen schrijft. En hij blijft perfect open liggen (zooo belangrijk).

En nu is-ie dus ‘vaste collectie’

Ik zou Merel niet zijn als ik jullie niet te allen tijde aan journals zou helpen. Eén keer per maand jouw POCO A POCO-journal kunnen bestellen als pre-order? Nee nee, dat is niet genoeg. Dus heb ik de journals (een beetje) groots ingekocht. Op voorraad. Ready-to-ship. Spannend hè?

Vanaf nu kan je jouw nieuwe droomlevenjournal dus op élk moment van élke dag bestellen! Ik ben alleen geen Amazon Prime, dus ik verzend ze wel maar één keer per week, op maandag. Bestel je vóór of op zaterdag, dan pak ik jouw journal op zondag in en sta ik maandag voor je in de rij bij het postkantoor.

Nog wel even een disclaimer: ik weet niet hoe hard ze gaan, dus ik weet niet of ik voldoende journals op voorraad heb. Uiteraard ga ik proberen ze altijd op voorraad te hebben, maar ga niet op me schelden als ze even uitverkocht zijn. Ik wil geen honderden journals op voorraad hebben, maar de productie ervan duurt wel 2-3 weken, dus ik moet nog een beetje uitvinden hoe ik de bevoorrading het best kan stroomlijnen, bear with me!

Happy shopping!

Een notitieboekje als dit vind je nergens anders, lieve vrienden. Hij is er speciaal voor jou en jouw unieke droomlevenverhaal. Je weet wel, dat droomleven waar jij poco a poco naartoe wandelt. Of zal ik zeggen: waar je jezelf poco a poco naartoe schrijft?

Merel blog
Poco a poco-notitieboekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!