Mijn ideale ochtendroutine in januari – donderdag 6 januari 2022 // 06:05 uur

Ideale ochtendroutine

Eindelijk weer eens vroeg opgestaan. Het heeft even geduurd en ik heb mezelf ook gewoon maar even de tijd gegeven, maar vanochtend was ik eindelijk weer eens springlevend om 05:00 uur.

Dit is deze maand mijn ideale ochtendroutine

06:00 opstaan, sportkleding aantrekken, bed opmaken, was in de wasmachine gooien, ontbijten, keuken opruimen
06:30 boek lezen
07:00 journalen, woonkamer opruimen
07:30 was ophangen, blogpost schrijven
08:30 Spaanse woordjes leren
09:00 wandelen, oefeningen doen
10:00 douchen, make-uppen
11:00 op Instagram posten, berichten beantwoorden
11:30 e-mail beantwoorden
12:00 WERKIE

Dit is een eindeloze ochtendroutine, ik weet het. Het beslaat daadwerkelijk DE HELE OCHTEND. Maar dan heb ik wel alle dingen die me een topdag geven gedaan. 
Zijn de grootste afleiders – bloggen, Instagram en e-mail – uit de weg.
En heb ik vervolgens de heeeeele middag om geconcentreerd (en met een leeg hoofd + juiste mindset) met schrijfopdrachten aan de slag te gaan.

Ook goed om nu op te merken: dat uurtje dat ik deze maand dagelijks aan bloggen besteed kan ik in de toekomst (als ik weer mag hardlopen) bij mijn trainingstijd optellen. Dan kan ik dus mas o menos dezelfde routine aanhouden, waarbij standaard twee uur gereserveerd is voor sport.
Niet genoeg, als ik daadwerkelijk weer diehard ga marathontrainen.
Maar voorlopig voldoende.
En dan kan ik mijn routine na verloop van tijd altijd nog naar 05:00 uur vervroegen. 

Merel journal

Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste/ingekorte) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!