Een doodgewoon dankbaarheidslijstje – zondag 9 januari // 10:59 uur

Dankbaarheidslijstje maken

weer eens met m’n balpen schrijven // een nieuwe route wandelen // dat ik weer 45 minuten kan wandelen zonder pijn // wandelen // dat mijn rechterbeen het weer doet // dat het morgen vriendliefs verjaardag is // dat we gaan barbecueën // dat een vriend komt logeren // het mooie weer // wandelen met mooi weer // verjaardagen met mooi weer // mijn Aftershokz // de Rich Roll Podcast // de Rich Roll Podcast luisteren op mijn Aftershokz // podcasts luisteren op mijn Aftershokz tijdens wandelen // een reservekabel voor mijn Aftershokz tegenkomen // mijn ochtendroutine een paar dagen goed gevolgd hebben // elke dag journalen // mijn journal // meer dan 30 uur gewerkt hebben deze week terwijl het niet zo voelt // meer verdienen dan vorig jaar // al heel lang niet gehuild hebben // een recept voor sojamelk dat makkelijk te maken lijkt // het idee om te gaan koken als artist’s date // de tijd nemen om te koken // curry van restjes // het resultaat van opruimen en schoonmaken // toch maar weer met m’n vulpen schrijven // dat het lukt om mooi te schrijven // 75 Hard tot nu toe makkelijk volhouden // geen alcohol drinken // geen alcohol drinken voor mezelf // nieuwe motivatie voor mijn doelen // zin hebben in de toekomst én vandaag

Merel journal

*Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!