Een ‘good ole’ braindrump die voornamelijk over mijn nieuwsbrief bleek te gaan – zaterdag 12 februari // 22:49 uur

Poco a poco-T-shirt

ondernemen is niet makkelijk geld verdienen, maar het is wel leuk en geeft voldoening en je kan er absoluut wel véél geld mee verdienen // mensen hebben veel excuses om niet in actie te komen // oh, but you don’t understand, but my life circumstances are so difficult // ik wil mijn nieuwsbrief volgens een vast format gaan vormgeven, met vaste onderwerpen, zodat ik er niet te veel nieuwe content voor hoef te schrijven // leuk dat mensen mijn journalposts missen // Mijn lievelingsgetal is 22 hoeft niet per se aan het einde van het jaar uit te komen, want The Happiness Project van Gretchen Rubin is bijvoorbeeld ook elke dag van het jaar te lezen // misschien moet de insteek duidelijker zijn // dat ik een experiment doe: brengt elke dag journalen je inderdaad dichterbij je droomleven? // kan je dan veel in een jaar veranderen? // is journalen inderdaad de basis? // de katalysator die alles in gang zet? // ik kan ook prima morgen de badkamer schoonmaken in plaats van vandaag // vriendlief moet even een foto van mijn haar maken, want volgens mij is het echt enorm gegroeid de laatste maanden // oké, even terug naar die nieuwsbrief // sowieso moet er een quote uit een boek (of podcast) in die ik die week ben tegengekomen // ik moet nog even een Instapost samenstellen van alle boeken die ik in 2021 gelezen heb // en dan ook de boekenpagina op mijn website updaten // zo betrek ik boeken ook weer meer bij mijn content // de eerste week nadat een nieuwe maand begonnen is, heb ik wel veel te delen op de blog: financiële updates, de voortgang van mijn doelen, nieuwe ochtendroutines… // die laatste post ik volgende maand misschien niet // ik overweeg tijdens mijn schrijversretreat weer elke dag te gaan bloggen over actie ondernemen // dan noem ik die categorie blogs ‘just do it’ // of ‘retreat’ // I’m not sure yet // misschien moet ik de categorie ‘doe maar gewoon geld’ ook gewoon ‘geld’ gaan noemen // en de categorie ‘journal’ ‘de tekentafel’ // of juist niet // I don’t know yet // anyway // in de nieuwsbrief moet standaard een link naar mijn laatste blogpost komen // standaard iets over een just do it-stap die ik gezet heb // een laatste Instagrampost? // een vraag om te beantwoorden? // een musthave of affiliateproduct? // een shoutout naar iemand die me geïnspireerd heeft? // moet ik hier niet gewoon even een vraagsticker over posten?

Merel blog

*Benieuwd geworden naar die nieuwsbrief met nieuw format? Schrijf je in! Je krijgt dan direct de contentkalender printable cadeau. En uiteraard krijg je als nieuwsbriefabonnee ook altijd de vetste aanbiedingen voor mijn shop.

*Deze post is onderdeel van mijn voornemen regelmatig een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!