Wat er de laatste tijd zoal op mijn dankbaarheidslijstjes stond – maandag 24 januari 2022 // 06:11 uur

dankbaarheidslijstje

dat ik halverwege de maand al het gevoel heb zoveel leuke dingen te hebben gedaan dit jaar // wandelen en koffiedrinken bij de padelclub // een paardje aaien tijdens het wandelen // mijn oranje Nikes // lunchen aan het strand // tot halverwege el lobo hiken // 75 Hard al 22 dagen volgehouden hebben, ook toen een restaurant alleen een barbecuemenu had // alcoholvrij bier!? // me op tijd hebben voorbereid voor Spaanse les // een nieuwe klant voor mijn nieuwe tarief // de voorbereidingen voor de lancering van het poco a poco t-shirt // elke dag journalen // steeds betere content schrijven // mijn eerste Artist’s Day // stiekem weer begonnen zijn met breien? // heel veel breispullen weggegooid hebben! // oké, dat was ook een beetje huilen // maar ook een opluchting // en toen kocht ik prompt nieuwe breinaalden // dat die breinaalden zwart zijn, fancy // brood met gebakken appel en kaneel // Rich Roll’s Plantpower Meal Planner // een heleboel gezonde boodschappen in huis halen // elke dag de tijd nemen om te koken // alle nummers van BANKS // vooruitgang met zwemmen // leren uitademen onder water // enigszins onder water kunnen zwemmen zonder neusclip // zwemmen op het midden van een werkdag, yolo

Merel journal

*Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!