Random ideeën voor mijn bedrijf – woensdag 12 januari // 08:36 uur

van mijn website en webshop het centrale punt maken, niet Instagram // dit jaar 12 producten lanceren // De Tekentafel via Brave New Books uitgeven // het 365-dagenjournal van De Tekentafel koppelen aan Mijn lievelingsgetal is 22 // bloggen in mijn ochtendroutine blijven houden, ook na dit experiment // maandelijks of per kwartaal een overzicht van de voortgang van mijn doelen geven // maandelijks mijn journalsessies doorlezen, er to-do’s uit vissen en die als blogpost publiceren en regelmatig updaten // de Doe maar gewoon geld-posts korter en overzichtelijker maken, zodat ze eenvoudiger te schrijven zijn // voor de Doe maar gewoon geld-posts elke maand meteen mijn administratie doen, zodat ik daar niet elk kwartaal om hoef te huilen // af en toe en journalpost blijven schrijven // op Instagram vragen of mensen het leuk vinden om deze journalposts te blijven lezen // een praktisch boek over ondernemen lezen // kijken of het Acropolis Museum een online shop heeft // (update: die online shop is coming soon) // notitieboekjes van het Acropolis Museum overkopen om door te verkopen // een affiliatemarketingdeal met het Acropolis Museum sluiten // een affiliatedeal met Waterman sluiten // een affiliatedeal met Moleskine sluiten // de webshop omgooien en aanvullen met affiliateproducten // poco a poconotitieboekjes maken // De Tekentafel-notitieboekjes maken // zoeken naar Spaanse leveranciers van notitieboekjes // een stationerylijn beginnen

Merel journal

*Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!