Planning week 44 // 30 oktober – 5 november 2023

Eindelijk kom ik een beetje in rustiger vaarwater terecht. Dat is goed voor mij, maar niet voor mijn portemonnee. Ik heb deze week te weinig werk (oranje) en verdien dus ook te weinig. Maar ik ga er lekker even niks aan doen, want ik heb privé (blauw) nog EEN HOOP te regelen. Zo moet ik mijn hele oude huis opruimen en schoonmaken (incl. alle spullen van mijn ex), zodat het verhuurd kan worden. Vet veel werk, en pijnlijk bovendien, maar ik kan er eind deze week in elk geval rustig de tijd voor nemen.

Verder heb ik sport (groen) al zoveel mogelijk ingepland, maar gaat dat ongetwijfeld nog flink veranderen. Ik heb me namelijk ingeschreven voor de beginnersafstand van de TransGranCanaria in februari 2024 (wie mij al even volgt weet wat voor droom dat is!) – een trailrun door de bergen van 21 kilometer en 1400 meter hoogteverschil, *help*. Ik ben dus in gesprek met mijn trainer om mijn trainingsschema hierop aan te passen, want dit betekent heel veel de gym en de bergen in om sterker te worden!

De eindstand

Ik kwam erachter dat ik mijn planningen in Apple Calendar kan downloaden. *Tadaaa*, wat een mooi overzichtelijk plaatje is dit! (Uitvergrootbaar ook, als je erop klikt.)

Ik startte de week goed met werk, stomme taakjes afvinken en sport, maar dinsdagavond ontplofte de boel met een prille romance (wie mijn stories volgt kent het verhaal een beetje) en dus besloot ik mezelf woensdag even over te geven aan de teleurstelling. Donderdag pakte ik de boel weer op, en hoe. Hup, hup, hup, terug in die routine van 22:00-06:00 slapen, sporten, opruimen in mijn oude huis en veeeeel huishouden in het nieuwe huis. Dit voelt eindelijk als een stevige basis.

En die heb ik nodig, want ik kwam (weer) uit op 15 uur werk en dat is veel te weinig en móét volgende week anders.

X

Merel blog

PS Het resultaat van vorige week bekijk je hier.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!