Planning week 43 // 23 – 29 oktober 2023

Zo. Het werd wel weer een keer tijd voor een weekplanning, of niet?* De laatste dateert uit augustus 2022 (!). Inmiddels werk ik niet meer op papier, maar digitaal. Zo kan ik makkelijker schuiven als er dingen in mijn trainingsschema veranderen (= vaak) en kan ik ook alle details van mijn klanten en de teksten die ik in opdracht schrijf in mijn planning kwijt (die staan er hier niet bij uiteraard). Ik werk wel nog altijd met dezelfde (Structuurjunkie)methode: per uur. En verder gebruik ik kleuren voor een snel overzicht van wat wat is: bruin/oranje = werk, groen = sport en blauw = privé.

Deze week is extreem vol, omdat ik dagelijks veel tijd besteed aan de Journalchallenge die nog een week in volle gang is en ik in het weekend mijn oude huis ga opruimen en schoonmaken. Voor wie dit nog niet wist: mijn vriend en ik zijn uit elkaar en ik ben inmiddels van mijn droomhuis verhuisd naar een piepkleine studio. Dat klinkt niet ideaal en is het ook niet, maar die piepkleine studio is wel mooi van mij. En alhoewel dit geen ideale week is (het is onmogelijk vol te houden om zo laat naar bed te gaan en zo vroeg op te staan), ga ik er alles aan doen hier een prachtig nieuw (droom)leven op te bouwen.

Update: het eindresultaat

Om dat satisfying gevoel van iets ‘afstrepen’ in een fysieke planner te simuleren, schuif ik in mijn digitale kalender alle taken alles netjes tegen elkaar zodra ik iets heb gedaan. De tijden waarop ik dingen heb gedaan kloppen dan niet meer, maar dat boeit me niet zo. De duur klopt wel altijd, want zo leer ik steeds beter hoe lang ik precies over taken doe.

Afgelopen week was ik behoorlijk gestresst. Een hoop dingen die tussendoor kwamen heb ik niet eens op de planning gezet. Ik heb tot diep in de nacht gewerkt en dan weer geprobeerd vroeg op te staan. Dat werkt natuurlijk voor geen meter. Aankomende week ga ik me focussen op SLAAP en ROUTINE. Amen.

X

Merel blog

*Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!