Planning week 46 // 13 – 19 november 2023

POR FIN IS HET DE WEEK DAT IK NAAR GRAN CANARIA GA. Voor het eerst sinds een jáár weer – it’s been tooooo looooong. En wist je trouwens dat het exáct twee jaar geleden is dat ik voor het eerst twee weken alleen naar GC ging? Toen ging ik ook op 15 november. En wat was dát een emotionele rollercoaster, zeg. Ik had zoveel verdriet te helen toen. Ik was nog steeds voor zoveel dingen bang. Voelde me zo onzeker over mijn eigen capaciteiten. Daarom ging ik ook, natuurlijk, maar if only I KNEW dat ik er twee jaar later zo bij zou zitten als ik er nu bij zit: als een compleet ander persoon, met een compleet ander leven, een leven wat ze helemaal zelf heeft gecreëerd. Woah. Anyway, voor wie geïnteresseerd is in het rollercoaster-van-een-verslag van toen: op Instagram vind je de highlight ‘GC nov ’21’. Kan echt nóg janken om het meisje dat ik toen was – maar wat heeft die trip me veel gebracht!

Qua planning is het zoals altijd retedruk de dagen voor een vakantie (maandag en dinsdag). Ik doe het wel beter dan ik het ooit heb gedaan, al moet ik wel twee allnighters pullen, denk ik. Ik typ dit om 22:22 ( oh, huh, wat!? Wauw, hahaha!) – 22 minuten past bedtime en ik moet m’n mail, koffer en huishouden nog doen, want morgen zit ook tjokvol. Oh, en ik heb trainen vandaag (maandag) wéér uitgesteld tot morgen en half geschrapt. Maar goed, het is allemaal voor het goede doel dat KRANKENAARIEA heet! Voor op GC zelf heb ik al mijn trainingen en standaard werkdingetjes ingepland. Ik wil de route van de TransGranCanaria die ik in februari ga doen (21k) vast ‘voorhiken’ en zondag is de Maspalomas Marathon die ik zelf vorig jaar liep (mijn triomftocht!), dus CLARO QUE SÍ dat ik daar ga kijken. Verder heb ik amper werk deze week, wat problematisch is, maar eigenlijk heb ik er ook amper tijd voor. Dilemma’s! Ik denk dat ik me maar even laat leven deze week.

X

Merel blog

PS Het resultaat van vorige week bekijk je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!