Good things are fucking coming – mijn vijfde vision board // oktober 2020

Ondanks mijn actiestand van een paar maanden geleden, stagneer ik. Misschien wil ik te graag, wil ik te veel forceren, en komt er daardoor niks van de grond. Dat corona maar komt en gaat en weer komt helpt ook niet mee. Ik zit liever in quarantaine dan dit.

Dit is de vijfde post van een serie blogposts over al mijn vision boards. Ik vertel je alles over hoe vision boards me helpen focussen op grote dromen en hoe die grote dromen poco a poco werkelijkheid worden. Je begint hier met lezen. Alle linkjes in deze blogposts linken naar Instagramposts – a trip down memory lane die je misschien leuk vindt mee te beleven.

Stilte voor de storm

Naast mijn gecancelde Fuerteventura/Gran Canaria-trip lijkt ook de marathon die ik eind dit jaar wil lopen niet door te gaan. Ik train stug door en neem me voor mijn eigen 42,2k-parcours uit te zetten, een datum te kiezen en mijn eigen marathon te organiseren, maar ik krijg last van m’n rug en moet noodgedwongen telkens stoppen met trainen (dit zou nog een flinke staart krijgen!). Ik ben begonnen aan het schrijven van een boek, maar het lukt me niet daar consistentie in aan te brengen. Ik heb talloze ideeën voor mijn nu eigen Instagramaccount en blog, maar alhoewel vooruitgang onvermijdelijk lijkt, komt niks echt van de grond. Is dit de stilte voor de storm?

Oktober 2020

vision board manifesteren

Toegegeven, er is niet veel anders aan dit vision board, maar ik was toe aan een nieuwe vibe, een schop onder m’n reet, vertrouwen dat het goedkomt. Good things are fucking coming. Ik zet er een broodnodige reminder op: visualize your highest self, then show up as her. Ik schreeuw nog altijd regelmatig ‘FUCKING SHOW UP AS HER, MEREL’ tegen mezelf als ik er weer eens een potje van maak. Omdat ik mijn fitgirllijf hier inmiddels wel heb bereikt, zie je wel meer sexy jurkjes. Verder de nodige boeken, schrijfwaren en bookwriter-in-café-vibes. Ik blijf bovendien pogingen doen die trip naar Gran Canaria te manifesteren. Het is al meer dan een jáár geleden dat ik er was! *Huil*

Wat werd werkelijkheid?

Eindelijk komt er iets van de grond! Ik ga van €1.000 omzet per maand naar €2.000 en werk steeds meer aan mijn eigen content en passief inkomen. Ik word affiliatepartner van Structuurjunkie, krijg een hoop nieuwe volgers en schrijf aan het eind van het jaar maar liefst TWEE e-books: PROJECT JOURNAL en DOE MAAR GEWOON GELD. Het is niet het grotemensenboek dat ik zo graag wil schrijven, maar het is iets. Ook begin ik voor mijn financiën te werken met Profit First, waarmee ik de basis leg voor een financieel gezond bedrijf en minder zorgen om geld.

Gran Canaria however… hoe moet ik het zeggen? Het Universum wil me er niet hebben. Ik boek mijn eerste schrijversretreat voor twee weken in november. Ik wil mijn droomleven met eigen huis op GC gewoon alvast gaan léven door het in een Airbnb uit te proberen in plaats van in mijn eigen huis. Maar letterlijk 7 uur en 15 minuten voordat mijn vlucht zou vertrekken, gaan de grenzen van Andalusië door corona weer op slot. Dat geloof je toch niet? Ik ben zo kwaad. Achteraf gezien is dit een blessing in disguise, want ik ben op dit moment nog helemaal niet klaar voor de emotionele rollercoaster die me-myself-and-I-in-m’n-uppie-met-mijn-gedachten-op-GC teweeg zou brengen. Spoiler: die schrijversretreats komen er namelijk wel, uiteindelijk! Wanneer ik er wél klaar voor ben.

Wordt vervolgd!

Merel blog

PS Het is altijd lastig de originele bron van een foto van Pinterest te achterhalen, en ik weet dit keer van geen enkele foto de bron. Herken jij iemand op / de fotograaf van deze foto’s? Laat het me weten, dan voeg ik de credits toe.


Ik maak mijn vision boards in Canva en vind dat ook reuzeleuk om te doen. Wil jij er ook één, maar ben je absoluut niet creatief met collages? Ik wil ‘m wel voor je in elkaar zetten! Het kost mij een uurtje werk, dus ik vraag er €50 (excl. btw) voor. Stuur me een e-mail (info@merelkosters.nl) met een link naar jouw Pinterestbord met minimaal 50 afbeeldingen en vertel me wat meer over jouw grote dromen. Dan ga ik voor je aan de slag en heb jij straks een schitterend(e) bureaubladachtergrond of poster (wat jij wi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!