Mijn droomvilla op Gran Canaria is misschien wel wat bescheidener dan ik dacht – dinsdag 15 februari 2022 // 16:25 uur

Droomhuis visualiseren

Het is zo simpel mogelijk. Van alle gemakken voorzien, luxe, maar klein. Hoe meer vierkante meters, hoe meer zooi. Eén slaapkamer en dan in de woonkamer werken. Geen onnodige spullen. Al mijn koffiemokken de deur uit, bijvoorbeeld. Eén set mokken kopen die ik echt mooi vind. Geen prulletjes, alleen gebruiksvoorwerpen. Zo weinig ruimte hebben dat schoonmaken zo gebeurd is. Zoals mijn Airbnb van mijn eerste schrijversretreat op Gran Canaria eigenlijk. Alhoewel een apart bureau naast de eettafel wel een must is. Of misschien toch een apart kantoor. Dan hoef ik niet te eten aan dezelfde tafel als waar ik zit te werken of te journalen. Een bar bij de keuken is wat dat betreft misschien ook ideaal. Een huis dat ik kan inrichten precies zoals ik wil en niet anders. Een klein, bescheiden huisje, maar wel met flink wat buitenruimte voor een groentetuin. Voor die groene vingers die ik nog ga krijgen. Om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te worden qua voeding. Een echt thuis.

Merel blog

PS

– Lees meer over hoe ik mijn droomhuis manifesteer (een stappenplan voor praktische mensen).

– Deze post is onderdeel van mijn voornemen dagelijks te journalen en regelmatig een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal (alleen deze maand nog te koop voor €10, daarna komt er een nieuwe, uitgebreidere versie – De Tekentafel – voor een hogere prijs).

droomhuis
Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!