Zelfreflectie over de periode 2019-2022 – zaterdag 22 januari // 08:44 uur

zelfreflectie Merel Kosters

gahhh, dit jaar wordt zo fucking goed // dat zei je aan het begin van 2019 ook // dat weet ik, maar toen liep mijn mindset nog lichtjaren achter // kijk maar naar mijn dankbaarheidslijstjes // zie je? // alles waar ik toen dankbaar voor was had alles te maken met externe dingen // met toevallige gelukjes die het universum mijn kant op stuurde // dat die-en-die geïnteresseerd was in mijn werk // dat ik veel had verkocht // afhankelijkheid // zo’n afhankelijke opstelling // mijn geluk was afhankelijk van anderen // van situaties // van plekken // maar je bent soms nog steeds net zo down // dat weet ik, maar de redenen zijn anders // beter // productiever // ik ben down als ik niet heb gedaan wat ik wilde op een dag // als ik te laat ben opgestaan // als een training niet goed ging // ik ben niet meer down omdat ik Gran Canaria zo mis // omdat ik me hier niet thuis voel // omdat ik niks liever wil dan terug // omdat ik wil forceren wat niet te forceren valt // en ik ben gelukkig nu zonder hardlopen // ik dacht er nog aan, twee jaar geleden // een jaar geleden // wat gebeurt er als je niet meer kan hardlopen? // zou ik mezelf zonder hardlopen mentaal op het rechte pad kunnen blijven houden? // ik wist het niet, maar nu wel // zonder hardlopen kan ik het ook // ik heb alles gedaan wat ik kon doen // journalen // mediteren // lezen // therapie // slapen // gezond eten // positief denken // grenzen stellen // ik heb alles gedaan wat ik moest doen // en het begint zich eindelijk terug te betalen // kun je je voorstellen hoe het straks mét hardlopen is? // I mean // the sky is the limit

Merel journal

Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste/ingekorte) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!