Planning week 34 // 22 – 28 augustus 2022

Weekplanning

Ben m’n werkende leven even aan het herstructureren, hadden jullie dat al gemerkt? De nieuwste aanwinst waar ik erg mee in m’n nopjes ben? Trello – voor contentplanningen. Misschien later meer daarover. Mijn papieren planning* is een soort verzameling geworden van al mijn plansystemen. Het moederbord, so to speak. Op Instagram vind je een reel van hoe ik deze weekplanning gemaakt hebt, maar zal ik ‘m ook nog even uitschrijven?

Afspraken

Vaste afspraken staan natuurlijk… vast, duh. Ik ga deze week naar de chiropractor voor een check-up van mijn hernia en naar de manicure voor nieuwe fancy typerdetyptyp-nagels. Verder ga ik nog even gezellig (en serieus) bellen met Cynthia van Structuurjunkie* en verder hoef / moet ik helemaal niks, ai laf it.

Persoonlijke groei aka journalen

Dé prio van alle prio’s is persoonlijke groei. En dat bestaat voor mij uit journalen. Ik ben dit jaar mijn eigen hypothese aan het bevestigen: dagelijks journalen maakt van dit jaar míjn jaar. Het is dus ook het eerste wat ik in m’n planning schrijf.

Sport

Ik stel mijn eigen sportschema op, afhankelijk van mijn doelen. Gewoon in Excel. Momenteel train ik voor twee zwemwedstrijden in open water (4,4k en 3k) en voor het wandelen van een stuk van de Camino de Santiago. Whatever mijn sportschema me opdraagt, pen ik over in mijn planner. De meeste trainingen doe ik ‘s ochtends, en op de meeste dagen komt daar ‘s avonds nog een tweede training (of korte wandeling) bij.

Tekstschrijfopdrachten

De eerste uren van de dag besteed ik aan mijn werk als tekstschrijver en editor. Deze week doe ik redactiewerk voor Cosmopolitan en Kosmos Uitgevers en herschrijf ik websitepagina’s voor een online marketingbureau.

Werk aan mijn eigen bedrijf

Ik zou hier al mijn dagen en weekenden mee kunnen vullen, maar de middagen bestaan uit zoveel mogelijk werk aan mijn eigen bedrijf: dit hier! Ik schrijf blogposts, maak content voor Instagram en ik hoop deze week ook het POCO A POCO-T-shirt en de nieuwe BUEN CAMINO-merch te lanceren. Van alles wat ik momenteel op voorraad heb, heb ik maar een paar stuks, en nieuwsbrieflezers horen het als eerst zodra de items online staan. Schrijf je dus even in als je niet achter het net wil vissen.

Dat was het dan weer voor week 34. Niks gezelligs op de planning. Maar ik vind mijn sportende en werkende leven gelukkig ook al erg gezellig (er komt ook veel koffiegedrink bij kijken), dus dat is geen punt. En er komt vást weer van alles spontaans bij, want zo gaan die dingen, in Spanje.

Fijne week! (Sorry, ik weet dat het al woensdag is, maar doe even of het maandag is, oké?)

Merel blog

PS

Ik werk momenteel met de verticale weekplanner van Moleskine*, maar werk ook graag met een (vergelijkbare) planner van Structuurjunkie*. Die laatste shop je via mij met 10% korting (gebruik code ‘SJ-MEREL’). Je vindt mijn favoriete planners, kortingscodes en links naar waar je ze koopt te allen tijde in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!