Overwegingen voor mijn bedrijf die ik regelmatig overweeg – woensdag 23 februari 2022 // 08:12 uur

eigen bedrijf

Instagram

ik wil meer de nadruk leggen op het handgeschreven aspect van schrijven // wat als ik nu een klein notitieboekje van Moleskine koop? // en die volschrijf met quotes in mijn eigen handschrift? // dan een foto ervan // een vector // digitaal op papierprint zetten // laten drukken? // prints? // mokken? // hoodies?

Trouwens, meer volgers en likes en views zijn leuk, maar iedereens mentale gezondheid is belangrijker. Daarom wil ik iedereen aanmoedigen meer van Instagram af te gaan en van mijn blog het ‘centrale aanspreekpunt’ te maken.

Blogpostseries

ik kan elke maand een blogpost weiden aan mijn nieuwe ochtendroutine // en aan geld // en aan mijn doelen // ik kan ook wekelijks mijn planning op de blog gaan delen // de belangrijkste taken apart toelichten // wow, dat is geen slecht idee // en die post dan aan het eind van de week updaten

Journalposts

zal ik mijn journalsessies blijven uittypen tot journalposts en elke dag blijven posten? // of zal ik ze grotendeels bewaren voor Mijn lievelingsgetal is 22? // zal ik sommige content alleen voor nieuwsbrieven gebruiken? // of Instagramposts?

Nieuwsbrief

eigenlijk is het zonde nieuwsbrieven met exclusieve content te vullen // misschien moet ik nieuwsbrieven daadwerkelijk gebruiken voor nieuws // een nieuwsbrief bedoeld voor mensen die – net als ik – niet meer zo van Instagram afhankelijk willen zijn // die niet meer het gevoel willen hebben dat het daar allemaal gebeurt // die mensen krijgen dan eens per week een samenvatting // van populaire blog- en Instagramposts tot wat me bezighoudt

En daar kunnen ze dan op hun eigen tijd naar kijken.
En eruit filteren wat voor hen belangrijk is.
En dat zonder ruis lezen.

Webshop

externe producten of affiliateproducten kan ik één voor één aan mijn shop toevoegen // telkens opnieuw traffic te genereren // tijdens schrijversretreats kan ik beter digitale producten lanceren // geen geknoei met verzenden // eigenlijk wil ik eigenlijk alleen maar digitale producten en cursussen maken // misschien iets van een journalcommunity? // waar mensen zich maandelijks voor kunnen inschrijven?

aan de andere kant zijn notitieboekjes en T-shirts wel iets waar mensen op zitten te wachten // bovendien vind ik dat soort producten zelf ook heel leuk // ik zou in batches kunnen lanceren // als ik dus niet op vakantie ben // als ik elke maand op de laatste dag van de maand lanceer, weten mensen ook wat ze kunnen verwachten.

Zal ik in maart weer een comeback maak met het Poco a poco-T-shirt?

Website

zoveel is alweer veranderd sinds ik mijn website vorig jaar lanceerde // echt heel tof // ik moet Etsy even afsluiten trouwens // niet meer nodig // misschien moeten mijn blogposts ook op de homepagina terechtkomen // en de nieuwste producten misschien ook // de ‘samenwerken’-pagina moet ook aangepast // mijn portfolio ook // en misschien moet er een nieuwe pagina komen over gesponsorde content? // dat kan dan allemaal onder ‘Merel inhuren’ // of wel onder ‘samenwerken’, maar dan onderverdeeld in ‘tekstschrijven’, ‘affiliatemarketing’ en ‘gesponsorde content’ // de homepage moet ook een andere foto krijgen

E-books

zou ik een e-book over manifesteren of mindset kunnen schrijven? // Dat wat ik het universum noem // en dan met een ondertitel // misschien wil ik wel een boek schrijven over ultra // en Mijn lievelingsgetal is 22 een andere ondertitel geven // Hoe ik in een jaar een marathon liep, mijn inkomen verdubbelde, Spaans leerde, etc. // à la Gretchen Rubin

Marketing

Zou Pinterestmarketing wat voor mij zijn?

Merel blog

Deze post is onderdeel van mijn voornemen dagelijks te journalen en regelmatig een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!