Manieren om je droomleven te bereiken – donderdag 27 januari 2022 // 06:53 uur

droomleven bereiken
 • groots durven dromen
 • je droomleven glashelder voor ogen hebben
 • visionboards maken
 • visualiseren
 • van je gezondheid een prioriteit maken
 • gezond eten
 • sporten
 • in therapie gaan
 • mediteren
 • slapen
 • goede gewoonten en routines creëren
 • doen wat je in je droomleven ook wil doen
 • zijn wie je in je droomleven ook wil zijn
 • geld verdienen met je missie
 • je talenten gebruiken
 • naar je intuïtie luisteren
 • je hart volgen
 • werk doen dat je onafhankelijkheid en vrijheid geeft 
 • dankbaar zijn voor het nu
 • van de kleine dingen genieten
 • vallen en weer opstaan
 • positief tegen jezelf praten
 • blijven leren
 • lezen
 • journalen
 • plannen
 • dóen
 • vertrouwen hebben
Merel journal

*Alle dikgedrukte onderdelen bespreek ik uitvoerig in mijn boek Ik zal je even uit de droom helpen.

*Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Merel Kosters Ik zal je even uit de droom helpen
Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!