Life is good – vrijdag 28 januari 2022 // 07:03 uur

Life is good

De auto deed het, het was nog donker toen ik wegging, ik kwam geen tegenliggers tegen op het supersmalle campo-weggetje, de zon kwam op terwijl ik naar het zwembad reed, er was een perfecte parkeerplaats vlak voor de deur, ik parkeerde in één keer perfect achteruit in, het was rustig in het water, soms doe ik een paar slagen dat ik denk, ja, zó moet het, zo hoort het te voelen –arm, hold, kick, andere arm, hold, kick, ademhalen, arm – ik deed 300 meter benen en haalde daarmee zelfs een mevrouw in terwijl ik op dag 1 niet eens vooruitkwam, de insider’s tip is dat de tweede douche van links lekker warm is en dat weet ik, Marta wist nog dat ik café con leche de almendras drink, Marta weet niet dat ik weet dat zij Marta heet en dat is grappig (maar ik weet dan weer niet wat voor koffie zij drinkt), de zon schijnt, er kwam een leuk liedje op de radio op de terugweg, ik liet iemand voor die eigenlijk geen voorrang had en toen voelde ik me heel menslievend, thuis ga ik lekker mijn teennagels opnieuw lakken, life is good.

Merel journal

*Deze post is onderdeel van mijn voornemen in januari elke dag een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal.

Project Journal - Merel Kosters

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Wat ik lees


Onder boeken vind je een compleet overzicht van alle boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!