Ik heb eindelijk het gevoel dat ik dit kan – dinsdag 8 maart 2022 // 09:19 uur

Gran Canaria expat

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik dit kan: van Gran Canaria opnieuw mijn eiland maken. En dat komt echt door dingen als oude bekenden tegenkomen. En nieuwe (Instagram)bekenden, zoals Sergio en Javi. Dat doet me inzien dat zoveel meer mensen altijd naar de Canarische Eilanden terugkeren. Dat zoveel mensen een speciale plek in hun hart hebben voor de eilanden, om wat voor reden dan ook. Dat ik daar niet alleen in ben.

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik dit kan: een nieuw leven opbouwen hier. Nieuwe herinneren maken. Een nieuw verhaal schrijven. Een nieuw bestaan hier op GC, waarin ik niet de druk voel om alles in zo weinig mogelijk tijd te proppen, omdat ik straks weer wegga. Want dat maakt straks niet meer uit. Ik kom hier zo vaak weer terug. Ik heb alle tijd.

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik dit kan: voldoende omzet draaien met mijn shop om mijn schrijversretreats hier te betalen. De volgende moet in juni plaatsvinden, dus de lanceringen van maart, april en mei moeten dat werkelijkheid gaan maken. Poco a poco, elke maand een stapje dichterbij.

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik dit kan.

Merel blog

PS

Deze post is onderdeel van mijn voornemen dagelijks te journalen en regelmatig een (gepolijste) versie van mijn journalsessie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dagelijks journalen me gaat helpen van 2022 mijn jaar te maken. Je vindt alle posts in de categorie journal. Meedoen maar geen idee hoe je begint met journalen? Ik vertel het je precies in Project Journal (alleen deze maand nog te koop voor €10, daarna komt er een nieuwe, 365-dagenversie – De Tekentafel – voor een hogere prijs).

Project Journal - Merel Kosters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!