Misschien is het zo genoeg

blog persoonlijke groei

De laatste tijd denk ik vaak: misschien is het doel van dit jaar wel ‘aflevellen’. Misschien is het voorlopig wel even oké dat ik geen stappen vooruit zet.

Misschien is het genoeg, voorlopig, dat ik m’n huur kan betalen • dat ik elke dag mijn financiën check • met budgetten werk • en me daar ook (een soort van) aan hou • dat ik wekelijks boodschappen doe • en nooit iets vergeet omdat de boodschappenlijst die al jaren in mijn telefoonnotities staat ook daadwerkelijk wordt gebruikt • dat ik recepten opzoek en die ook maak • misschien is het genoeg dat ik de prullenbak op tijd leeg • op tijd cadeautjes koop • op tijd ga tanken • op tijd ga slapen • op tijd vertrek voor dingen • dat ik spullen via Vinted verkoop • meer weggooi dan nieuw koop • nooit vergeet Pablo eten te geven • doekjes door de koelkast haal • de afwas bijhou • mijn wetsuit en fiets na elke training schoonspoel.

Misschien zijn dát dit jaar de stappen vooruit.

En misschien zijn het voor een ander doodnormale dingen, maar voor mij zijn het de dingen die me altijd eindeloos veel struggle opleverden. Dingen die ik zo graag routinematig wilde perfectioneren, maar die ik maar niet uit mijn vingers kreeg. Tot nu.

Misschien is het zo genoeg.
Voorlopig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Merel

Hoe ik op weg ben naar de beste versie van mezelf & mijn droomleven in Zuid-Spanje. (Dat is althans de korte versie, lees het langere verhaal hier.)

Mijn shop

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel!