Journalchallenge 1:1

Leuk, journalen richting je droomleven, maar uiteindelijk hebben we allemaal andere dromen en andere droomlevens. Ik help je graag een journalroutine vorm te geven die specifiek bij jouw dromen past. Daarvoor is er de Journalchallenge 1:1: een challenge op maat gemaakt voor jou.

Is dit iets voor mij?

 • Je wil journalen wel inzetten voor je droomleven, maar weet niet waarover je moet schrijven.
 • Je hebt specifieke dromen waar je in je journalsessies gericht mee aan de slag wil.
 • Je hebt specifieke struikelblokken waar je in je journalsessies op wil focussen om ze te overwinnen.
 • Je begint maar niet met journalen, of
 • Je houdt het maar niet vol en hebt dus een stok achter de deur (mij!) nodig.
 • Je wil persoonlijke feedback op je journalsessies en tips om je journalskills te verbeteren.

Wat krijg ik?

Jij vertelt me over jou; ik geef je 30 dagen aan gepersonaliseerde schrijfopdrachten. Ik vraag je ook om dagelijkse feedback op je journalsessies. Die vormen je stok achter de deur om ook daadwerkelijk elke dag te journalen. Je feedback gebruik ik om je aan het eind een persoonlijk hoe-nu-verder-advies te geven, óf om 30 nieuwe schrijfopdrachten voor je op te stellen.

Wat kost da’?

Ik doe dit voor het eerst (waahh) en de moraal van mijn verhaal is dat ik altijd de waarde van mijn aanbod onderschat. Zo ook nu, waarschijnlijk.

Ik ga voorlopig van start met drie 1:1-Journalchallengers die eenmalig € 74,95 betalen. Die prijs komt nooit meer terug. Ben jij één van deze drie en wil je na een maand met me door? Dan krijg je 10% korting op je volgende maand!

Je kan de Journalchallenge 1:1 goed zien als een vorm van coaching op afstand, maar dan heel goedkoop, eigenlijk.

I dare you to journal for a month and *not* have it change your life.

Hoe werkt het?

 1. Download het intakeformulier dat je automatisch na aankoop ontvangt en
 2. Vul het in (neem hier vooral even de tijd voor).
 3. Stuur het ingevulde formulier naar info@merelkosters.nl.
 4. Ontvang binnen een week 30 gepersonaliseerde schrijfopdrachten + feedbackvragen op je mail.
 5. Journal elke dag aan de hand van de schrijfopdrachten.
 6. Mail mij elke dag na je journalsessie je antwoord op de feedbackvraag.
 7. Ontvang wekelijks (in totaal 4x) per mail persoonlijke tips & tricks op basis van jouw feedback, incl. extra uitleg in video, met een hoe-nu-verder-advies aan het eind
 8. Koop de Journalchallenge 1:1 opnieuw (voor een lagere prijs) en ontvang 30 nieuwe schrijfopdrachten (optioneel maar 100% recommended ;))


Al ons contact verloopt via e-mail en het harde journalwerk doe je natuurlijk zelf. Maar ik beloof je dat het wérkt – droomleventechnisch gesproken.

Wat is het resultaat?

Nou, geen droomleven, laat ik dat eerst even disclaimeren, want dat gaat niet in 30 dagen. Wat wel gaat is een heleboel zaadjes zaaien, langzaamaan je manier van denken veranderen, je focus verleggen, je hoofd legen en natuurlijk (klapper op de vuurpijl): van journalen een gewoonte maken, zodat je het blijft doen, zodat je straks wél dat droomleven leeft.

En ja, al deze dingen hebben binnen 30 dagen wel al (soms groot) effect. Binnen 14 dagen vaak al, als ik al mijn Journalchallenge-alumni moet geloven. Mijn Journalchallengers presteren doorgaans de gekste dingen, die ik zelf nauwelijks voor mogelijk hou:

 • Er wordt van banen gewisseld
 • Cursussen worden gestart
 • Bedrijven worden opgericht
 • Soloreizen worden geboekt
 • Kledingkasten worden overhauled
 • Relaties worden begonnen of beëindigd of verbeterd
 • Moeilijke gesprekken worden gevoerd
 • Oplossingen voor problemen worden gevonden
 • Prioriteiten worden gesteld en nageleefd
 • Motivatie en inspiratie wordt weer hervonden
 • Het licht wordt weer gezien


Ik schrok zelf een beetje van de resultaten toen ik mijn eerste Journalchallenges op Instagram organiseerde. Wees dus gerust: deze 1:1-challenge gaat je hoe dan ook op weg helpen.