Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vanaf dat moment veranderde alles

Journalchallenge


Ongeveer € 3 per uur heb ik ermee verdiend, bruto, met de eerste 1:1-Journalchallenges. Daar ga je geen droomleven van betalen, Merel.

Ter vergelijking: voor mijn tekstschrijverswerk vraag ik momenteel ongeveer € 75 per uur – ook bijzonder weinig, maar wel een bedrag waar ik van rondkom.
Ik kan dus beter gaan tekstschrijven, zeg maar.
Maar dat doe ik niet, want DIT – journalen, droomlevens creëren – IS waar ik VERDEURIE voor in de WIEG, GELEGD, BEN.
Dus daar ga ik hoe dan ook ooit een keertje rijk mee worden.
Watch me do it.

Anyway,
ik begon met een prijs van € 74,95 (incl. btw, dus feitelijk € 61,94), omdat ik zelf eigenlijk nog geen idee had hoe ik precies invulling aan de Journalchallenge 1:1 zou geven. Het enige wat ik wist is dat het zou werken, dat ik er mensen mee zou helpen, dat ik hoe dan ook wel in huis heb wat ervoor nodig is om anderen te laten journalen op een manier die het verschil gaat maken, waarbij het een keerpunt gaat vormen, zodat je later gaat zeggen: toen ik begon met journalen, veranderde alles – dat idee.

En dat blijkt ook zo te zijn.


“Dingen die ik twee weken geleden op de camping in de natuur aan het water opschreef zijn nu al aan het gebeuren. Ik begin dus NU al mijn droomleven te leven.”

Count me in for next month! Ik zet zoveel stappen en het doet me ZO ongelofelijk goed.”


(Had ik al gezegd dat de hemelse foto boven dit bericht niet van mij is???)

De eerste vier Journalchallengers die binnenkort klaar zijn met hun 30 dagen aan persoonlijke schrijfopdrachten, en dan vier keer feedback en advies op maat van mij hebben gehad, willen alle vier nog een keer. Snap ik, want zij behouden ook nog eens de prijs die ze initieel hebben betaald, met 10% korting – als bedankje voor het vertrouwen dat zij vanaf het begin in mij hebben gehad.

Dat geldt ook voor jou, als jij het enige plekje dat er nu is voor een nieuwe 1:1-Journalchallenger inpikt. Voor € 74 doe ik het niet meer, voor € 149 wel. En als je te lang wacht en iemand je voor is, betaal je € 187. Sorrynotsorry, maar als ik jou aan je droomleven help, wil ik er uiteindelijk ook mijn eigen droomleven van kunnen leven.


Die prijs behoud je dus, als je na 30 dagen bij me blijft voor continuing droomlevencreatie. En dat terwijl ik de Journalchallenge 1:1 as I go steeds verder verbeter en update, mede omdat ik zóveel leer van al jullie verschillende verhalen.

Ik ben ook héél benieuwd naar het jouwe.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merel Kosters

Hoe ik elke dag een beetje meer van mijn droomleven probeer te léven – als freelance schrijver en journalcoach in Zuid-Spanje. (Het uitgebreide verhaal lees je hier.)

x Merel

Journalchallenge

Wat voor mij de beste tools zijn gebleken om mijn droomleven te gaan leven? Verrassend: pen en papier. Maar geloof mij, daar hoef je geen schrijver voor te zijn. Het is daarom mijn missie geworden ook jóú aan het schrijven te krijgen. Want ik geloof dat je droomleven (en elke vorm van persoonlijke groei, for that matter) begint op papier.

Dat doe ik met de Journalchallenge, mijn alom geliefde spoedcursus journalen [djeurnallen]: een onnodig chic woord voor wat in feite gewoon schrijven met pen op papier is. Ik geef ‘m op drie verschillende manieren, afhankelijk van jouw behoeften, je ervaring met journalen, en je budget.

E-books

Dankjewel!

Links met een sterretje zijn affiliatelinks. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarover commissie. Kost jou niks extra’s, maar levert mij wel iets op. Zo kan ik gratis inspirerende content blijven delen, dus dankjewel! Wat ook kan: