Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken! Ik schrijf en corrigeer namelijk ook teksten in opdracht. Ik geef je hieronder een beetje een idee van hoe en wat, maar eigenlijk spreken mijn blog en e-books al boekdelen (letterlijk). Ben je benieuwd naar wat ik nog meer voor je kan betekenen? Kijk dan vooral ook even naar mijn portfolio.

Wat ik schrijf

Als jij een tekst nodig hebt over ook maar IETS dat met zelfontwikkeling te maken heeft, dan zit je hier sowieso goed. Persoonlijke groei, mindset, psychologie, planning en structuur, geld verdienen, ondernemen… noem het maar op. Ik heb interesse! En ik doe zelf ook maar al te graag onderzoek naar dit soort onderwerpen, dus ik denk graag met je mee. En ik kan je met allerlei soorten teksten helpen.

Webpagina’s
Alle pagina’s die je hier op mijn website kan vinden, kan ik natuurlijk ook voor jou schrijven. Denk aan infopagina’s over jou, je bedrijf, je producten, je missie, wat er dan ook maar op jouw website terecht moet komen om tevreden klanten te werven!

Blogposts
Je houdt je website up-to-date en relevant door te bloggen. Moeilijk veel werk als je zelf niet van schrijven houdt. Ik zorg voor een continue stroom van blogposts over onderwerpen die voor jouw doelgroep interessant zijn. Lekker vlot geschreven, overzichtelijk gestructureerd en niet te langdradig. Inclusief metatitel en -omschrijving.

Nieuwsbrieven
Vertel me alles over jouw fantastische bedrijf, jouw nieuwe product, dat inspirerende event, die feestelijke lancering of dat spannende nieuwtje en ik schrijf er een aantrekkelijke nieuwsbrief over. E-mailmarketing is namelijk nog altijd de meest efficiënte vorm van marketing. Maar niet als je daar geen gebruik van maakt.

Instagramposts

Idem dito. Geef mij een idee van wat je met jouw Instagramaccount wil bereiken. Als je mij vervolgens je beeldmateriaal aanlevert, schrijf ik de captions voor je. En als je dat wilt, duik ik ook je statistieken in, geef ik er relevante hashtags bij en vertel ik je welke post je het best wanneer kunt inplannen.

Wat ik corrigeer

Boeken en cursussen
Je hebt ontzettend veel kennis over een te gek onderwerp en daar heb je een geweldig (digitaal) boek over geschreven. Of een waardevolle (online) cursus die ieders leven beter gaat maken. Maar schrijven is nou niet noodzakelijkerwijs jouw sterkste kant. Ik help je voorkomen dat je tekst onnodig onprofessioneel overkomt door ‘m tot in de puntjes te corrigeren. Ik verbeter taal- en spelfouten, maar let ook op stijl, leesbaarheid en begrijpelijkheid. Zo komt jouw verhaal helemaal tot z’n recht.

Artikelen, onderzoeken en scripties
Ga je echt de diepte in? Ik heb genoeg kaas gegeten van wetenschappelijke teksten, voetnoten en literatuurverwijzingen om jouw wetenschappelijke artikel, onderzoek of scriptie na te kijken. Ik vis de taal- en spelfouten uit je tekst, maar zorg ook voor de juiste, academische toon, zonder dat het wollig wordt. En als je dat wil, trek ik ook alle bronvermeldingen voor je recht.

Wat ik promoot

Op mijn eigen pad naar de beste versie van mezelf kom ik vaak genoeg de meest leuke, inspirerende, motiverende, behulpzame of ronduit geniale producten, diensten, bedrijven en personen tegen. Er zijn heel veel dingen die mij helpen mijn dromen te verwezenlijken: boeken, planners, cursussen, apps, technische snufjes, pennen, notitieboekjes, de blogs of Instagramaccounts van sommige bizar succesvolle mensen, wat het ook is… je kan erop rekenen dat ik erover schrijf.

Affiliatemarketing
Nu steek ik niet onder stoelen of banken dat ik graag een passief inkomen verdien. Dus als jouw product een van die dingen is die mij richting mijn droomleven helpt, dan werk ik met alle liefde met jou samen om dat product te promoten. Ik werk bijvoorbeeld graag met affiliatemarketing: jij betaalt mij dan een klein percentage van de omzet op producten die klanten via mijn link bij jou gekocht hebben.

Kortingscodes
Werken met kortingscodes is een supereffectieve vorm van affiliatemarketing: jij betaalt mij in dit geval een klein percentage van de omzet op de producten die klanten via mijn kortingscode bij jou gekocht hebben. Dit kost je iets meer, want je geeft ook een beetje korting weg. Maar daar staat tegenover dat wij gierige Nederlanders vaak sneller bereid zijn iets te kopen als we een exclusieve kortingscode hebben. Win-win.

Advertorial
Denk je dat jouw product of dienst goed bij mij en mijn doelgroep past, dan is een advertorial wellicht ook een optie. Ik schrijf dan een blogpost, waarin ik specifiek informatie over jouw product verwerk. Jij betaalt hier eenmalig een vergoeding voor.

Wat ik kost

Elke opdracht is verschillend, maar als je dan per se een prijs wil horen, vooruit: ik reken ongeveer €0,10 per woord voor het schrijven van een nieuwe tekst, €0,05 per woord voor het corrigeren of herschrijven van een bestaande tekst, en €0,02 voor het proeflezen van een tekst die al zo goed als perfect is. Deze prijzen zijn exclusief btw. Ter referentie: een blogpost bestaat uit zo’n 750 tot 1.500 woorden, een boek meestal uit minimaal 30.000.

Uiteraard maak ik van elke opdracht een tijdsinschatting. Ook is het bij grotere of langlopende opdrachten goed mogelijk een (aantrekkelijke) vaste prijs af te spreken. Neem dus gerust contact met me op, vertel me waar jij naar op zoek bent, en ik stuur je een prijsvoorstel of offerte!