Portfolio

Als je hier een beetje om je heen gekeken hebt, dan heb je al een goed idee van wat, hoe en waarover ik het liefste schrijf. Maar dat wil niet zeggen dat ik niks anders kan, wil en doe! Onderstaande opdrachtgevers gingen je voor. En in deze portfolio-pdf (coming soon) heb ik wat concrete voorbeelden van teksten en projecten voor je op een rijtje gezet.

Heb je naar aanleiding van dit alles een enthousiast samenwerkingsvoorstel of een nog altijd onbeantwoorde vraag? Laat het me vooral weten!

Merel Kosters

augustus 2020 – heden // Mijn allerbelangrijkste opdrachtgever ben ik zelf. Ik schrijf en ontwerp digitale producten om de beste versie van jezelf mee te worden (vind ze in mijn shop!), ik werk samen met en promoot merken die een vergelijkbare missie hebben, ik schrijf aan een heus grotemensenboek en blog me een ongeluk over dit alles.

R2 Amsterdam

mei 2021 – heden // Nieuwsbrieven, brochureteksten, informatieve webteksten en wat voor andere teksten herenmodemerk R2 Amsterdam ook nodig heeft, ik schrijf ze. Ook in het Engels!

Structuurjunkie

oktober 2020 – heden // De producten, trainingen en het membership van Structuurjunkie kan ik iedereen aanraden. En dat doe ik ook, als affiliatemarketeer. Ik heb de trainingen natuurlijk zelf ook gedaan, ik gebruik een Structuurjunkieplanner en ik ben lid van het online membership ‘Gáán’. Mag ik even van de gelegenheid gebruikmaken om je aan te bevelen de kortingscode ‘SJ-MEREL’ te gebruiken?

Digigids

maart 2020 – heden // Online marketingbureau Digigids verzorgt SEO-geoptimaliseerde websites voor uiteenlopende klanten. Ik schrijf er de teksten voor.

Psycholoog op Afstand

november 2019 – heden // Voor de verschillende websites van Psycholoog op Afstand schreef ik het gros van de informatieve webpagina’s. Nu verzorg ik nog altijd maandelijkse blogposts over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie.

Kosmos Uitgevers

juli 2019 – heden // Als ‘persklaarmaker’ en corrector bij Kosmos Uitgevers verbeter ik de laatste foutjes in boekmanuscripten voor ze naar de drukker gaan. Ik zorg voor lekker lopende zinnen, breng consistentie aan en geef aan waar zich nog onduidelijkheden in de tekst bevinden. Ik heb onder andere meegewerkt aan Goaldigger Mindset, Blondjes Beleggen Beter en De weg naar financiële vrijheid.

Online Marketing Assistent

juni 2019 – heden // Marketingbureau Online Marketing Assistent help ik met de tekstuele kant van online marketing: informatieve paginateksten en inspirerende blogposts voor uiteenlopende klanten. En allemaal volgens de SEO-regeltjes natuurlijk, zodat Google ze ook fijn vindt om te lezen.

Merely Merel

sinds mensenheugenis – heden (af en aan) // Op mijn persoonlijke blog Merely Merel schrijf ik (in het Engels) over persoonlijke ontwikkeling, sport, gezondheid, geluk en mijn leven als expat in Spanje.

Scribbr

maart 2018 – juli 2021 // Via Scribbr hielp ik studenten met de taalkundige kant van hun scriptie of werkstuk. Ik verbeterde fouten, beoordeelde de structuur van de tekst en gaf advies over het overtuigend formuleren van een argument. Ook paste ik vaak de schrijfstijl aan.

Start 2 Fish

juni 2020 – december 2020 // Hengelsportwebsite Start 2 Fish hielp ik van de grond met een hele reeks informatiepagina’s over vissen.

The Style Box

november 2019 – november 2020 // Vrijwel wekelijks schreef ik inspirerende blogposts over interieur en design voor The Style Box. Enthousiasme en leesbaarheid stonden hierbij centraal, maar ik zorgde ook voor SEO-optimalisatie.

Aertssen Trading

maart 2020 // De website van bouwmachinebedrijf Aertssen Trading heb ik helpen optimaliseren door informatiepagina’s over verschillende bouwmachines te schrijven.

Knuffelboodschap

april 2020 // Voor de webshop Knuffelboodschap schreef ik alle productomschrijvingen.

Comfy Capes

oktober 2019 // Voor de webshop Comfy Capes schreef ik alle productomschrijvingen.

Flinders

2015 // Een aantal blogposts over woontrends in de adviesmodule van woonwinkel Flinders is van mijn hand.

Wat ze over me zeggen