Mij inhuren

Schrijven is mijn allergrootste liefde. Ik doe het de hele dag, ook als ik niet aan het werk ben. Het gaat me makkelijk af, ik ben er goed in, en ik vind het leuk. Eén plus één plus één is drie: hier móést ik wel m’n werk van maken. Van alles wat ook maar met schrijven te maken heeft, trouwens, want ik doe ook graag redactie- en correctieklussen. Van een warrig manuscript een boek met begin en eind maken? De spel- en typfouten uit een te publiceren artikel vissen? Count on me.

Zij gingen je voor

Relevante ervaring

R2 Amsterdam • mei 2021 – heden Nieuwsbrieven, brochureteksten, informatieve webteksten en wat voor andere teksten herenmodemerk R2 Amsterdam ook nodig heeft, ik schrijf ze. Ook in het Engels!

Structuurjunkie • oktober 2020 – heden De producten, trainingen en het membership van Structuurjunkie kan ik iedereen aanraden. En dat doe ik ook, als affiliatemarketeer. Mag ik even van de gelegenheid gebruikmaken om je aan te bevelen de kortingscode ‘SJ-MEREL’ te gebruiken?

Merel Kosters • augustus 2020 – heden Mijn allerbelangrijkste opdrachtgever ben ik natuurlijk zelf. Ik schrijf en ontwerp digitale producten om de beste versie van jezelf mee te worden (vind ze in mijn shop!), ik werk samen met en promoot merken die een vergelijkbare missie hebben, ik schrijf aan een heus grotemensenboek en blog me een ongeluk over dit alles.

Psycholoog op Afstand • november 2019 – heden Voor de verschillende websites van Psycholoog op Afstand schreef ik het gros van de informatieve webpagina’s. Nu verzorg ik nog altijd maandelijkse blogposts en hier en daar een tijdschriftartikel over uiteenlopende onderwerpen binnen de psychologie.

Kosmos • juli 2019 – heden Als freelance redacteur, ‘persklaarmaker’ en corrector bij Kosmos Uitgevers help ik een manuscript om te toveren tot heus boek. Ik zorg voor een goede structuur en rode draag, lekker lopende zinnen, breng consistentie aan en geef aan waar zich nog onduidelijkheden in de tekst bevinden. Ik heb onder andere meegewerkt aan titels als Blondjes Beleggen Beter, De weg naar financiële vrijheid, Me vs Brain, en Je bent het waard.

Online Markting Assistent juni 2019 – juli 2022 • Marketingbureau Online Marketing Assistent hielp ik met de tekstuele kant van online marketing: informatieve paginateksten en inspirerende blogposts voor uiteenlopende klanten. En allemaal volgens de SEO-regeltjes natuurlijk, zodat Google ze ook fijn vindt om te lezen.

Scribbr maart 2018 – juli 2021 • Via Scribbr hielp ik studenten met de taalkundige kant van hun scriptie of werkstuk. Ik verbeterde fouten, beoordeelde de structuur van de tekst en gaf advies over het overtuigend formuleren van een argument. Ook paste ik vaak de schrijfstijl aan.

Merely Merel sinds mensenheugenis – juli 2023 • Op mijn persoonlijke blog merely-merel.nl schreef ik (in het Engels) over persoonlijke ontwikkeling, sport, gezondheid, geluk en mijn leven als expat in Spanje. Ik gebruik het bijbehorende Instagramaccount @merelymerel nog altijd als mijn persoonlijke account over mijn leven in Spanje en al mijn sportavonturen.

Wat ze over me zeggen